Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Kamers in Breda

In Breda wonen er ongeveer 8.000 studenten op kamers. Er zijn in Breda veel kamers, appartementen en studentenhuizen en genoeg gezellige buurten om te wonen. Vind hier je ideale studentenkamer!

Tip: lees ook eens onze zoektips of alles over hospiteren om snel een kamer te vinden.

Maandelijks de nieuwste kamers in Breda in je mailbox

Wil jij maandelijks een overzicht van de nieuwste kamers in Breda? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je krijgt van ons dan het overzicht van de beste (antikraak) kamers in en rondom Breda!

Aanmelden nieuwsbrief kameraanbod

Kamer toevoegen?

Wil jij jouw kamer(s) ook in ons overzicht? Meld deze dan aan middels onderstaande button.

Kamer aanmelden

 

Kamers in Breda

     Vond je dit leuk? Schrijf je dan in!    

en... ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures en meer!

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.