Skip to main content
Leuke kroegen en restaurants in Breda

Breda staat bekend als een van de gezelligste steden van het zuiden en dit is geheel terecht. De leukste kroegjes en cafés vind je in Breda. Amsterdam heb je nou wel gezien en je wil jezelf eens ergens anders begeven dan tussen de hipsters. Dan is Breda een echte aanrader, want zeg nou zelf: de gezelligste mensen komen uit het zuiden!

Na een dag winkelen en culturele hotspots bezoeken, heb je vast trek gekregen. Op zoek naar tips voor leuke restaurants of barretjes in Breda? Op onze studentredactie zijn onderstaande lekkere plekken in en rondom het centrum van Breda favoriet!

Hoe ziet onze culinaire dag in Breda eruit?

De leukste plekjes in Breda vind je natuurlijk door ervaringen en reviews van anderen. De sfeer van een eet-, borrel-, of koffiegelegenheid is belangrijk, maar net zo belangrijk is natuurlijk het gezelschap en niet te vergeten smaakvol eten. Om je op weg te helpen hebben wij alvast de lekkerste borrellocaties, de plekken met de beste livemuziek en de heerlijkste eetgelegenheden opgezocht voor jou!

Hoe ziet onze ideale dag eruit? Laat je ons 'los' in Breda? Dan zouden wij...

Heb jij een restaurant tip in Breda voor ons?

Ken jij leuke hotspots in Breda? Leuk! Laat het ons weten via: redactie@studentensteden.nl, zodat we jouw tips kunnen verwerken in een van onze artikelen en nog meer op de hoogte zijn van de leukste barretjes en restaurants.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.