Skip to main content

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Breda in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Breda direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Breda

Breda is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Van feesten alsof het carnaval is, tot livemuziek en dansen tot in de late uurtjes in de vetste clubs.

Leuke kroegen en restaurants in Breda

Breda staat bekend als een van de gezelligste steden van het zuiden en dit is geheel terecht. Hier lees je alles over de leukste barretjes en kroegjes in Breda.

Ontdek Breda: top 5 culturele hotspots

Leuk die studenten zaterdagen, maar ontdek Breda eens als een toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waarin je woont.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.