U bent hier

Gezelligheidsverenigingen in Breda

Gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel. Het belangrijkste bij een gezelligheidsvereniging is dat leden samen activiteiten organiseren en genieten van hun studententijd! Natuurlijk wordt er bij gezelligheidsverenigingen gefeest, maar dat is niet waar het alleen maar om draait. Persoonlijke ontwikkeling, elkaar stimuleren om een studie te halen, een netwerk opbouwen en ervaring opdoen in een commissie of een bestuur, kan namelijk ook bij een studenten gezelligheidsvereniging! In Breda zijn verschillende studenten gezelligheidsverenigingen. Het complete overzicht vind je hieronder.

Niks missen van de gezelligheidsverenigingen in Breda?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Is een gezelligheidsvereniging niks voor jou? Er zijn ook studentensportverenigingenreligieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Breda!

Student Association Xenia

S.A. Xenia is the international student association directly linked to the Academy for Hotel- and Facility students of Breda University of Applied Sciences.

Studentenvereniging Maximus

Maximus is dé studentenvereniging van Breda. In 2013 zijn ze opgericht door een aantal studenten die zich niet konden vinden in het traditionele studentenverenigingsleven van Breda.

VIRGO

De geschiedenis van studentenvereniging Virgo gaat terug naar 1948. Het is dan ook een van de oudste studentenverenigingen van Breda. Lees er hier alles over.

SV ‘T KAG - 't Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de NHTV. Een vereniging waar gezelligheid de boventoon voert. Wat er allemaal mogelijk is, dat lees je nu!