Skip to main content

Wil je graag een hbo-opleiding in Breda volgen? Dan kun je uit verschillende hogescholen kiezen. Ze hebben een ruim opleidingsaanbod, dus er is altijd een hbo-opleiding in Breda die bij jouw interesses past. Begin jij binnenkort met studeren? Lees dan ook onze artikelen van havo naar hbo of van vwo naar hbo. Zo weet je precies wat de verschillen zijn en wat je kunt verwachten. Hieronder vind je het complete overzicht van hogescholen in Breda. Kies gemakkelijk jouw hogeschool en hbo-opleiding! Wil je niks missen van het studentenleven in Breda Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences is een hogeschool in Breda en richt zich voornamelijk op management opleidingen voor toerisme en vrije tijd.

Avans university of applied sciences - Beeldende Kunst en Vormgeving / St. Joost

Deze Hogeschool is volledig gericht op Beeldende Kunst en Vormgeving en is al ruim 200 jaar ervaring in het kunstonderwijs. Ben jij daarom een echte kunstenaar in spe of ben je heel erg creatief? Dan is dit instituut echt wat voor jou.

Avans Hogeschool

Deze hogeschool in Breda staat bekend om de vele mogelijkheden in het buitenland. Daarnaast streeft de hogeschool naar een aangename en ambitieuze omgeving met toegewijde docenten en personeel en uiteraard goede studenten.