Skip to main content
SV ‘t KAG - 't Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten van facility management op de BUAS. Een vereniging waar gezelligheid de boventoon voert. Wat er allemaal mogelijk is, dat lees je nu!  

ACTIVITEITEN EN MOGELIJKHEDEN  

De vereniging is gedurende het hele jaar druk bezig met het organiseren van activiteiten, evenementen en feesten. Denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht, barbecue of de jaarlijkse ski reis naar Val Thorens!

NIKS MOET EN ALLES MAG  

Hét motto van deze vereniging slaat op bovenstaande titel. Het draait om gezelligheid en niet om verplichtingen. Ontgroening is uit den boze en dit gebeurt hierdoor ook niet binnen deze vereniging. Ben jij daarom student in Breda en ben je op zoek naar een leuke vereniging waar de gezelligheid centraal staat? Houd je niet van traditionele regels, zoals een ontgroening dan kan dit de vereniging voor jou zijn!

AANMELDEN BIJ 't KAG  

Elke dinsdag zijn er leden van ’t KAG te vinden op de BUAS in het hotel/facility gebouw en in de avond kun je ze vinden in hun stamkroeg Café de Kater, waar je de sfeer kan komen proeven om er zeker van te zijn dat ’t KAG iets voor jou is voordat je je aanmeldt.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

CONTACTGEGEVENS  

svtkag.nl

info@sv-tkag.nl 

 
Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.