Skip to main content
SV ‘T KAG - 't Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de NHTV. Een vereniging waar gezelligheid de boventoon voert. Wat er allemaal mogelijk is, dat lees je nu!  

Een vereniging speciaal voor studenten van de NHTV  

Deze vereniging is bedoeld voor studenten van de NHTV van Breda. Wanneer jij een studie volgt op deze Hogeschool, dan is het mogelijk om lid te worden. De vereniging wil met dit beleid ervoor zorgen dat mensen met een gelijke instelling en manier van leven bij elkaar komen.  

Activiteiten en mogelijkheden  

De vereniging is gedurende het hele jaar druk bezig met het organiseren van activiteiten en feestjes. Van een kroegentocht tot aan een avondje naar het casino. Daarnaast organiseren zij feesten tijdens zwoele zomeravonden of een 'strak in pak' kerstgala.  

Niks moet en alles mag  

Hét motto van deze vereniging slaat op bovenstaande titel. Het draait om gezelligheid en niet om verplichtingen. Ontgroening is uit den boze en dit gebeurt hierdoor ook niet binnen deze vereniging. Ben jij daarom student op de NHTV en ben je op zoek naar een leuke vereniging om samen gezellige dingen te doen? En houdt je niet van de traditionele verenigingen met ontgroeningen? Dan is dit de vereniging voor jou! Meld je daarom vandaag nog aan.  

Aanmelden bij 't KAG  

Aanmelden bij deze vereniging is gelukkig vrij eenvoudig. Eerst vul je een aanmeldingsformulier in. Dit kan je downloaden op de website. Nadat je deze hebt gemaild zal de vereniging contact met je opnemen. Tot slot heb je een kennismakingsgesprek en wanneer dit goed verloopt ben je lid. Eitje toch?  

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contactgegevens  

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.