Skip to main content

Comm.on

Meld je aan bij Comm.on als student van de opleiding Communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda.

S.V. Socialize

Socialize is de studievereniging voor sociale studies in Breda. Wij staan voor veel gezelligheid, het uitbreiden van je netwerk en het verrijken van je studie.

Stichting Midas

Stichting Midas is de studievereniging voor studenten van de opleiding Accountancy aan de Avans Hogeschool Breda.

Studievereniging BOLD

BOLD is de studievereniging voor CMD-studenten in Breda en organiseert activiteiten zoals studiereizen, feestavonden, lezingen en veel meer.

Studievereniging Merlijn

Studievereniging Merlijn is een vereniging voor studenten van de opleidingen Bedrijfskunde & Human Resource Management aan de Avans Hogeschool Breda.

Studievereniging Oase

Studievereniging Oase is de vereniging voor studenten van de opleiding Finance & Control aan de Avans Hogeschool Breda.

SV Connect

SV Connect is de studievereniging voor de opleiding Business IT & Management aan de Avans Hogeschool in Breda.

Talpa

SV Talpa is de studievereniging voor chemie studenten bij Avans hogeschool. Hieronder vallen 3 majors CPI, FLO en BTC. De vereniging is opgezet in 2017 en heeft in 2019 een doorstart gemaakt met een gemotiveerd bestuur en een sterk team van commissieleden.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.