Skip to main content
Talpa

SV Talpa is de studievereniging voor chemie studenten bij Avans hogeschool. Hieronder vallen 3 majors CPI, FLO en BTC. De vereniging is opgezet in 2017 en heeft in 2019 een doorstart gemaakt met een gemotiveerd bestuur en een sterk team van commissieleden. 

Wat doen we?

Als studievereniging proberen we alle leden op verschillende gebieden te helpen. Zo introduceren we de leden aan het werkveld en universiteiten door middel van lezingen en excursies. Ook proberen we bij de bezochte bedrijven en universiteiten te kijken of er stageplekken zijn en deze aan te bieden aan onze leden. Hierbuiten zorgen we ook voor niet-school gerelateerde activiteiten zoals borrels om de samenhang te vergroten. Aan de hand van de excursies en borrels kunnen de leden ook netwerken met mensen van andere majors. Verder proberen we leden en andere volgers via de sociale media te helpen met schoolvakken door leertips te plaatsen. 

Lid worden

Alle leerlingen bij Avans hogeschool met de majors CPI, FLO en BTC in de richting chemie kunnen zich gemakkelijk aanmelden via onze website. Per jaar kost het lidmaatschap €15. Als lid mag je mee naar de geplande excursies, heb je een uniek aanbod aan stageplekken én wordt je netwerk verbreed. 

Contactgegevens

Svtalpa.nl
studieverenigingtalpa@gmail.com

Talpa

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.