Skip to main content
S.V. Socialize

Socialize is de studievereniging voor sociale studies in Breda. Wij staan voor veel gezelligheid, het uitbreiden van je netwerk en het verrijken van je studie.

Lid worden van Socialize is vrijblijvend, dit houdt in dat er geen verplichtingen samenhangen met je lidmaatschap. Wij vinden het wel erg leuk als je gezellig bij de borrels aansluit!

Eens in de twee weken vindt er een borrel plaats waarbij je kunt netwerken met je medestudenten onder het genot van een biertje. Een paar keer per jaar wordt er een themafeest georganiseerd waarbij iedereen welkom is! Naast de borrels een feesten worden er verschillende formele en informele activiteiten georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan workshops, interessante hoorcolleges en het jaarlijkse kamp.

S.V. Socialize is er voor jou als je het meeste uit je studententijd wilt halen!

Lid worden of meer informatie nodig? Bekijk onze website: http://www.socialize-breda.nl/ en/of stuur een mail naar socialize-breda@hotmail.com

Contact

Post:
Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
4818CR Breda
t.a.v. S.V. Socialize

Algemeen:
socialize-breda@hotmail.com

Intro-commissie:
introcommissie-socialize@outlook.com

Lustrum-commissie:
lustrumcommissie-socialize@outlook.com

Facebook:
https://www.facebook.com/socialize.breda/

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.