Skip to main content
SV Connect

Studievereniging SV Connect is een studievereniging voor de opleiding Business IT & Management aan de Avans Hogeschool. Deze vereniging is opgericht in 2018 en is een jonge en ambitieuze studievereniging. Connect ondersteunt studenten tijdens hun opleiding en helpt bij het bereiken van doelen. Connect zorgt ervoor dat je andere studenten met soortgelijke interesses ontmoet en laat jou zo het beste uit jouw studententijd halen. Samenwerken staat dan ook centraal bij deze vereniging; studenten kunnen elkaar versterken en met nieuwe ideeën bijdragen aan de studie. De brug tussen de ICT en de praktijk wordt door deze vereniging gevormd en de vereniging probeert continu een middenweg te vinden tussen leerzame en gezellige activiteiten.

Activiteiten

Connect organiseert evenementen met een doel. De vereniging vindt het belangrijk dat studenten met elkaar netwerken en zich met elkaar verbinden. Daarom worden er netwerkborrels, gastcolleges en lezingen georganiseerd. Op deze manier ontmoet je andere studenten, docenten en interessante professionals uit het vakgebied. Ook worden er bijlessen georganiseerd, is er mogelijkheid tot coaching en advisering en wordt er veel samengewerkt aan het studiemateriaal. De vereniging heeft een internationale mindset en creëert de mogelijkheid tot het uitvoeren van internationale projecten of samenwerkingen met buitenlandse scholen. Connect vindt persoonlijkheid belangrijk en organiseert daarom leerzame gastcolleges en andere activiteiten waarin jij jezelf kan ontwikkelen.

Contact studievereniging Connect

svconnect.nl
info@svconnect.nl

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.