Skip to main content
Studievereniging BOLD

BOLD is een studievereniging die activiteiten organiseert, zoals studiereizen, feestavonden, lezingen en veel meer. Iedereen is automatisch lid van de vereniging en iedereen mag hierdoor naar alle events, wat extra gezellig is. Als je bij BOLD komt, zit je gelijk in het bestuur!

Een vereniging voor CMD'ers

Deze vereniging staat open voor iedereen die de studie Communicatie & multimedia design (CMD) volgt in Breda. De vereniging dankt haar bestaan aan de studenten en daarom doet BOLD er alles aan om de studenten een fantastische tijd te bezorgen. Deze leuke tijd wordt verwezenlijkt door de organisatie van een allerlei leuke feestjes, activiteiten en studiereizen. Kortom, er is veel te doen bij deze gezellige en warme vereniging. Eén voor allen en allen voor één.

Lid worden bij BOLD

Aanmelden bij deze vereniging is vrij eenvoudig. Je stuurt een e-mail of stuurt een berichtje via Instagram met jouw naam en je motivatie waarom je lid wilt worden van BOLD. Vervolgens zal BOLD met jou contact opnemen om een keer af te spreken om een gesprekje te voeren.

Contactgegevens studievereniging Bold

@studievereningingbold (Instagram)
@svbold (facebook)

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.