Skip to main content
Studentenvereniging Phileas Fogg

Studentenvereniging Phileas Fogg is een gemengde, Nederlandse studentenvereniging in Breda en is opgericht op 26 september 1966.

Grote vereniging met ruim 350 leden

Deze vereniging staat open voor heel studerend Breda en is dus niet direct verbonden aan een studierichting of hogeschool. De verenigingsnaam is afgeleid van de hoofdpersoon uit het boek “De reis om de wereld in tachtig dagen” van de Franse schrijver Jules Verne. Met ruim 350 leden, is deze vereniging een van de grootste van Breda.

Veel leuke en gezellige activiteiten

De vereniging organiseert veel verschillende activiteiten gedurende het hele jaar. Van een kroegentocht tot aan het kerstbal. Het unieke aan deze vereniging is het feit dat zij als enige een dispuut hebben in het centrum van Breda. Ben je daarom op zoek naar gezelligheid in de vorm van leuke mensen en gezellige avonden? Meld je dan vandaag nog aan!

Lid worden van Phileas Fogg

Om lid te worden van deze vereniging moet je een aantal stappen doorlopen. Wanneer je deze stappen met succes bewandelt dan ben jij een gewaardeerd lid van de vereniging. Dit zijn de volgende stappen:

  • Aanmelden – inschrijven met behulp van het formulier op de website;
  • Ontmoeten – kennismaking met de vereniging in de vorm van een borrel;
  • Kennismakingstijd- een aantal dagen waarin je op pad gaat met je toekomstige vereninginsgenoten;
  • Lidmaatschap – na succesvolle deelname aan het KMT, ben je officieel lid!

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij deze vereniging? Lees dan ook het interview met Phileas Fogg!

Contactgegevens Phileas Fogg

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.