Skip to main content
Ichtus Breda

CSV Ichthus Breda is dé christelijke studentenvereniging in de prachtige stad Breda. Zij staan voor groei, gezelligheid en geloof met een zachte G!  

Een christelijke vereniging met een moderne en frisse blik  

Deze studentenvereniging bestaat voornamelijk uit studenten van de NHTV of de Avans en samen hebben zij het verlangen om te groeien. Groeien in ons geloof, maar ook in vriendschappen en in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast worden er veel activiteiten georganiseerd. Door gezelligheid en geloof te combineren probeert deze vereniging het maximale uit het leven te halen. 

Lid worden bij deze vereniging  

Als je lid wil worden van de vereniging moet je eerst een mailtje sturen met jouw motivatie. Vervolgens mag je bij interesse op gesprek komen. Na dit gesprek ben je in principe lid van de vereniging als jij en de vereniging bij elkaar passen. Er is verder geen ontgroening of iets dergelijks. Ben jij daarom gelovig in het Christendom en wil je dit combineren met gezelligheid? Meld je dan vandaag aan.  

Contactgegevens  

 

 

 

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.