Skip to main content
BRESS Bredase Studentensport

BRESS, partner van Avans Hogeschool en Breda University of Applied Sciences, is met een aanbod bestaande uit meer dan 60 sporten hét sportplatform voor hbo-studenten in Breda. Vanaf de hogescholen ben je met de fiets binnen 5 minuten bij ons sportcentrum.

Met je BRESS abonnement kan je onbeperkt gebruik maken van de fitness, deelnemen aan diverse groepslessen en zaalsporten met instructeur en squashen met studentenkorting. Naast gebruik maken van het uitgebreide aanbod sportaanbod in ons sportcenter, kun je op veel plaatsen op vertoon van je BRESS sportkaart met korting terecht bij onze sportpartners, denk aan: zwemmen, schaatsen, suppen, duiken en boulderen. Ook hebben wij lokale partners in Breda, zoals Dagje uit Breda en de Pasta Kantine, waar je ook leuke kortingen kunt krijgen als BRESS-lid. Er is voor iedere student wat te doen: sporten, socializen, toernooien, activiteiten of studeren met een drankje bij onze sportsbar. 

Onze slogan luidt niet voor niets 'More than just sports!'

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • >60 sporten, in- & outdoor
  • Fitness met gratis begeleiding
  • Live en virtuele groepslessen
  • Beoefen teamsporten
  • Veel korting bij onze (sport)partners
  • Gratis of met korting squashen
  • Een gezellig sportcafé
  • Maandelijks leuke activiteiten
  • Complete fitness app om je vooruitgang the tracken!
  • Gegarandeerd altijd blijven sporten door je plek te reserveren! 

WAT KOST HET?

Jaarkaart   € 110,- (dit is omgerekend slechts € 9,16 per maand!*)
Halfjaarkaart  € 90,-
Kwartaalkaart  € 70,-

Meld je aan via bress.nl of pak je sportspullen, kom langs bij de receptie en ga gelijk aan de slag!

Deze prijzen zijn geldig vanaf 1 augustus 2022.

CONTACTGEGEVENS

Nieuwe Inslag 99
4817 GN Breda

076-521 54 53
info@bress.nl

* Let op: het totaalbedrag dient wel in één keer te worden voldaan.

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.