← Terug naar overzicht

Studentchauffeur

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte bijbaan voor naast je studie? Word chauffeur! Maak kennis met nieuwe mensen, ontdek nieuwe dorpen en steden en studeer in het openbaar vervoer en daarnaast gewoon leuk werk. Zo even in een notendop de grote voordelen van deze bijbaan.

Oproepbasis

Voor ons bedrijf Autoreset zijn wij op zoek naar enthousiaste studentchauffeurs om (lease- en huur)auto's te verplaatsen binnen Nederland. Ben je minimaal één dag per week beschikbaar? Solliciteer dan direct! Het werk vindt plaats op oproepbasis. Dit houdt in dat je je eigen beschikbaarheid kunt bepalen en dus niet vast zit aan vaste dagen. Ideaal! Je kunt via onze website onder andere per dag/week je beschikbaarheid bepalen en deze op ieder gewenst moment wijzigen. Ideaal dus als je rooster nog wel eens wijzigt. Een halve dag (middag of ochtend) werken is ook mogelijk.

Solliciteer direct!

Als je direct voor de klant aan het werk bent, ontvang je het cao-loon. Ben je onderweg in het openbaar vervoer betalen we je het minimumloon. Hier komt nog 20% extra aan reserveringen bij. Dus ben je in het bezit van een studenten week-OV, heb je minimaal 6 maanden een rijbewijs en heb je een enthousiaste uitstraling? Solliciteer dan bij Autoreset.

Ik wil deze bijbaan!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op