U bent hier

Uitgaan in Breda

Breda is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Breda. In deze Brabantse stad is elke dag van de week wel wat te beleven. Van feesten alsof het carnaval is, tot livemuziek en dansen tot in de late uurtjes in de vetste clubs. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar je elke dag van de week terecht kunt voor een goed feestje. Let's go!

Uitgaan in Breda op maandag

Als je in Breda bent kan je eigenlijk niet anders dan een kijkje nemen bij Studio Dependance. Op maandag wordt de hele toko na een heftig weekend verbouwd en kun je hier terecht voor de mooiste én lekkerste cocktails. Lijkt Studio Dependance jou wel wat, maar ben je meer van het bier? Heb jij even mazzel, want elke eerste maandag van de maand is het de Speciaalbieravond XXL. Dit houdt in dat de, al lange bierlijst, wordt aangevuld tot er 200 bieren te proeven zijn. Bestel wat je wilt, of ga voor een bierproeverij inclusief hapjes voor maar €17,50. Een beter einde van je maandag ga je waarschijnlijk nergens anders vinden ;-)

Uitgaan in Breda op dinsdag

Bij Café Bruxelles komt een brede leeftijdsgroep, waardoor elke avond een feestje is. Er wordt muziek gedraaid uit de 40's tot gouden platen uit de 80's en 90's. Als je wel van een biertje of wijntje houdt, kun je hier zeker je geluk niet op. Heb je op deze dinsdag zin om urenlang te springen, zingen en hossen? Dat kan bij Feestcafé Peddels tot een uurtje of 4 's nachts. 

Uitgaan in Breda op woensdag

Studio Dependance is op woensdag heel gezellig om eventjes langs te gaan. Want iedere derde woensdag van de week de Tropische XXL Cocktailnight. Op de overige woensdagen kun je terecht bij Het Hart van Breda voor een goed speciaalbiertje, of ga je naar de Boterhal voor dat perfecte wijntje. Zo wel Het Hart van Breda en de Boterhal zijn op woensdagen open tot 1 uur 's nachts.

Uitgaan in Breda op donderdag

Wil je op donderdag rustig aan beginnen zodat je de hele avond door kunt gaan? Kom dan eens een kijkje nemen bij Café Nassau, waar je op je gemak een drankje kunt doen. Rond een uur of 11 's avonds worden alle tafels en stoelen opzij geschoven en kun je tot in de vroege uurtjes lekker dansen. Ze zijn trouwens op dinsdag en woensdag ook al open tot 4 uur 's nachts! Verder is donderdag natuurlijk dé stapavond voor studenten, dus iedere kroeg op de Vismarkt en Grote Markt zal vol staan met studenten. 

Uitgaan in Breda op vrijdag

Vrijdagavond goed starten? Haal dan een bucket bij Café Buckets. Dit café heeft zijn deuren geopend in februari 2019 dus het is nog een redelijk nieuwe locatie. Dat betekent niet dat er geen goede feestjes worden gegeven. Integendeel juist! Je vindt Café Buckets aan de Havermarkt. Ga naar Proost voor Friday Night Live, hier kun je genieten van live muziek onder het genot van een speciaalbiertje of een goed glas wijn. 

Uitgaan in Breda op zaterdag

CUE is de nieuwste uitgaansensatie van Breda en omstreken. Dus wil jij die voetjes van de vloer tot in de vroege uurtjes dan moet je hier zijn. Maar dit is niet de enige plek waar je uit je bol kunt gaan. Wandel eens naar de Vismarkt, hier vind je onder andere Proost en Shots. Wil je een avond waar het gegarandeerd een feest is, dan moet je echt een kijkje nemen bij De Kapitein. Wil je echt dansen in een club, dan is Club Spock in de Graanbeurs wel wat voor jou! 

Uitgaan in Breda op zondag

Ben je een beetje brak van de afgelopen week, dan begrijpen we dat je het misschien een beetje rustig aan wilt doen. Ga bijvoorbeeld naar een van de vele leuke barretjes en restaurantjes van Breda. Ook kun je lekker op je gemakje naar bandjes luisteren. Voor livemuziek op zondag ga je naar De Kapitein. Bij Dependance verzorgen De Jongens Van Je Weet Wel ook livemuziek, dus dat is ook een optie. Ook bij de Graanbeurs worden geregeld leuke evenementen georganiseerd op zondag, maar check van te voren dan wel even de website. Wil je de kroeg een keer overslaan op zondag? Bezoek dan als toerist in eigen stad de leukste culturele hotspots van Breda!

Wil je dit soort leuke uitgaanstips direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Lees ook

canal digitaal
huisdier studenten
Abonneren op