U bent hier

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Als je minder sportief bent en in je "drukke" studentenleven schiet sporten er wel eens bij in.

Sporten in Breda is ook gezellig

We kennen allemaal die innerlijke drive om op de bank te blijven zitten in plaats van deel te nemen aan een bootcamp in het park om de hoek (zwaar leven). Maar dat gevoel als je het wél gedaan hebt... Gelukkig zijn er veel sportieve opties in Breda die sport ook met gezelligheid combineren: squash, hockeyen, voetbal, tennis, roeien of zelfs schaken (misschien een verborgen talent?). Sportliefhebbers hebben ruime keuze in Breda en die niet zo sportieve student ook. Interesse? Kijk een naar alle studenten sportverenigingen in Breda.

Sportverenigingen in Breda

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Breda biedt een beperkt aanbod aan studentenverenigingen maar dit moet jou niet tegenhouden.

BRESS-studentensport

Al ruim 25 jaar is BRESS dé aanbieder van STUDENTENSPORT in Breda! Bij BRESS kun je deelnemen aan meer dan 30 verschillende sporten, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot golf. Een groot gedeelte van dit sportaanbod vindt plaats in hun eigen BRESS Studentensportcenter en een gedeelte in samenwerking met diverse sportpartners op andere locaties in Breda.

Het BRESS Studentensportcenter is naast een volwaardig multifunctioneel studentensportcenter ook dé ideale ontmoetingsplek voor studenten. Naast deelname aan het sportprogramma is het  horecagedeelte dé ideale plek voor studenten om naast het sporten en studeren in een gezellige atmosfeer te ontspannen en te socializen.

Lees ook

Abonneren op