U bent hier

Start nu echt met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Als je minder sportief bent en in je "drukke" studentenleven schiet sporten er wel eens bij in.

Sporten in Breda is ook gezellig

We kennen allemaal die innerlijke drive om op de bank te blijven zitten in plaats van deel te nemen aan een bootcamp in het park om de hoek (zwaar leven). Maar dat gevoel als je het wél gedaan hebt... Gelukkig zijn er veel sportieve opties in Breda die sport ook met gezelligheid combineren: squash, hockeyen, voetbal, tennis, roeien of zelfs schaken (misschien een verborgen talent?). Sportliefhebbers hebben ruime keuze in Breda en die niet zo sportieve student ook. Interesse? Kijk een naar alle studenten sportverenigingen in Breda.

Sportverenigingen in Breda

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Breda biedt een beperkt aanbod aan studentenverenigingen maar dit moet jou niet tegenhouden.

BRESS-studentensport

BRESS, partner van Avans Hogeschool en Breda University of Applied Sciences, is met een aanbod bestaande uit meer dan 60 sporten, van fitness tot zwemmen en van boulderen tot yoga, hét sportplatform voor hbo-studenten in Breda.

In het BRESS Sportcenter is er voor iedereen iets te doen: Sporten, socializen, studeren of gewoon een hapje en drankje doen. Naast gebruik maken van het uitgebreide aanbod in het eigen sportcenter, kun je op veel plaatsen op vertoon van je BRESS sportkaart met korting terecht bij (sport)partners in Breda. Bij BRESS worden er naast sporttoernooien ook regelmatig diverse andere activiteiten georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan wijnproeverijen, pub quizzen, salsa avonden en apenkooi. De slogan luidt niet voor niets ‘More than just sports!’.

Lees ook

canal digitaal
huisdier studenten
Abonneren op