U bent hier

Leuke barretjes en restaurants in Breda

Breda staat bekend als een van de gezelligste steden van het zuiden en dit is geheel terecht. De leukste kroegjes en cafés vind je in Breda. Amsterdam heb je nou wel gezien en je wil jezelf eens ergens anders begeven dan tussen de hipsters. Dan is Breda een echte aanrader, want zeg nou zelf: de gezelligste mensen komen uit het zuiden!

Na een dag winkelen en culturele hotspots bezoeken, heb je vast trek gekregen. Op zoek naar tips voor leuke restaurants of barretjes in Breda? Op onze studentredactie zijn onderstaande lekkere plekken in en rondom het centrum van Breda favoriet!

Hoe ziet onze culinaire dag in Breda eruit?

De leukste plekjes in Breda vind je natuurlijk door ervaringen en reviews van anderen. De sfeer van een eet-, borrel-, of koffiegelegenheid is belangrijk, maar net zo belangrijk is natuurlijk het gezelschap en niet te vergeten smaakvol eten. Om je op weg te helpen hebben wij alvast de lekkerste borrellocaties, de plekken met de beste livemuziek en de heerlijkste eetgelegenheden opgezocht voor jou!

Hoe ziet onze ideale dag eruit? Laat je ons 'los' in Breda? Dan zouden wij...

Heb jij een restaurant tip in Breda voor ons?

Ken jij leuke hotspots in Breda? Leuk! Laat het ons weten via: redactie@studentensteden.nl, zodat we jouw tips kunnen verwerken in een van onze artikelen en nog meer op de hoogte zijn van de leukste barretjes en restaurants.

Lees ook

canal digitaal
huisdier studenten
Abonneren op