U bent hier

Leuke barretjes en restaurants in Breda

Breda staat bekend als een van de gezelligste steden van het zuiden en dit is geheel terecht. De leukste kroegjes en cafés vind je in Breda. Amsterdam heb je nou wel gezien en je wil jezelf eens ergens anders begeven dan tussen de hipsters. Dan is een leuk dagje in Breda een echte aanrader, daar hebben ze de leukste kroegjes en cafés. Want zeg nou zelf: de gezelligste mensen komen uit het zuiden!

Op zoek naar tips voor leuke restaurants of barretjes in Breda? Met onze studentredactie kwamen we na een brainstorm tot onderstaande lekkere plekken in en rondom het centrum van Breda.

Hoe ziet onze ideale culinaire dag eruit?

De leukste plekjes in Breda vind je natuurlijk door ervaringen of reviews van anderen. De ambiance van een eet-, borrel-, of koffiegelegenheid is belangrijk maar net zo belangrijk is het gezelschap, en niet te vergeten smaakvol eten. Om je op weg te helpen hebben wij alvast de lekkerste borrellocaties, de plekken met de beste livemuziek en de heerlijkste eetgelegenheden opgezocht voor jou!

Op zoek naar restaurant tips in Breda? We kunnen het niet laten om extra tips te geven voor leuke borrel-, koffie- en eetlocaties in Breda met een terras in de zomer of een lekker haardje in de winter.

Wat zouden wij doen als we in Breda zouden wonen...? Hoe ziet onze ideale dag eruit? Laat je ons 'los' in Breda? Dan zouden wij...

· Ons suf borrelen bij Café de kleine wereld

· Speciaal-biertjes proeven bij de Beyerd

· Losgaan op de livemuziek bij poppodium Mezz

· Genieten van het altijd gezellige Breda met een cocktail bij Parc

· Een afzakkertje doen bij Café de Bommel 

Heb jij een restaurant tip in Breda voor ons?

Ken jij leuke hotspots in Breda? Leuk! Laat het ons weten via: Breda@studentensteden.nl, zodat we jouw tips kunnen verwerken in een van onze artikelen en nog meer op de hoogte zijn van de leukste barretjes en restaurants. Ontdek Breda: top 5 culturele hotspots

 

 

Lees ook

Malta
Abonneren op