U bent hier

Vrije tijd in Breda

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Breda Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Breda Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Breda

Breda is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Van feesten alsof het carnaval is, tot livemuziek en dansen tot in de late uurtjes in de vetste clubs.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Ontdek Breda: top 5 culturele hotspots

Leuk die studenten zaterdagen, maar ontdek Breda eens als een toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waarin je woont.

Alles over fitness

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je lichaam en gezondheid te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.