U bent hier

Vrije tijd in Breda

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Breda Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Breda Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Breda

Breda is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Van feesten alsof het carnaval is, tot livemuziek en dansen tot in de late uurtjes in de vetste clubs.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.... Echt wel!

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspot bezoeken in Breda is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een Bredaas festival of feestje en geniet van de uitgelaten sfeer.

Ontdek Breda: top 5 culturele hotspots

Leuk die studenten zaterdagen, maar ontdek Breda eens als een toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waarin je woont.

Alles over fitness in Breda

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Breda en alles wat je daarover moet weten.