Skip to main content
Talpa

SV Talpa is de studievereniging voor chemie studenten bij Avans hogeschool. Hieronder vallen 3 majors CPI, FLO en BTC. De vereniging is opgezet in 2017 en heeft in 2019 een doorstart gemaakt met een gemotiveerd bestuur en een sterk team van commissieleden. 

Wat doen we?

Als studievereniging proberen we alle leden op verschillende gebieden te helpen. Zo introduceren we de leden aan het werkveld en universiteiten door middel van lezingen en excursies. Ook proberen we bij de bezochte bedrijven en universiteiten te kijken of er stageplekken zijn en deze aan te bieden aan onze leden. Hierbuiten zorgen we ook voor niet-school gerelateerde activiteiten zoals borrels om de samenhang te vergroten. Aan de hand van de excursies en borrels kunnen de leden ook netwerken met mensen van andere majors. Verder proberen we leden en andere volgers via de sociale media te helpen met schoolvakken door leertips te plaatsen. 

Lid worden

Alle leerlingen bij Avans hogeschool met de majors CPI, FLO en BTC in de richting chemie kunnen zich gemakkelijk aanmelden via onze website. Per jaar kost het lidmaatschap €15. Als lid mag je mee naar de geplande excursies, heb je een uniek aanbod aan stageplekken én wordt je netwerk verbreed. 

Contactgegevens

Svtalpa.nl
studieverenigingtalpa@gmail.com

Talpa

Studentenvereniging type