U bent hier

Studieverenigingen in Breda

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Breda Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Bij een studievereniging combineer je studiegerelateerde activiteiten met gezelligheid. Zo organiseren studieverenigingen bijvoorbeeld studiereizen en lezingen van gastsprekers uit het vakgebied, maar ook gezellige borrels en feesten. Vaak kan je ook korting op studiemateriaal krijgen als je bent aangesloten bij de studievereniging. Ga tijdens de introductie van je studie dus zeker even langs bij de studievereniging!

Socialize

Wij zijn Studievereniging Socialize. S.V. Socialize is de studievereniging voor studenten Social Work op Avans Hogeschool in Breda.

Talpa

SV Talpa is de studievereniging voor chemie studenten bij Avans hogeschool. Hieronder vallen 3 majors CPI, FLO en BTC. De vereniging is opgezet in 2017 en heeft in 2019 een doorstart gemaakt met een gemotiveerd bestuur en een sterk team van commissieleden.

BOLD

BOLD is de studievereniging voor CMD-studenten in Breda en organiseert activiteiten zoals studiereizen, feestavonden, lezingen en veel meer.