Skip to main content
VIRGO

De geschiedenis van studentenvereniging Virgo gaat terug naar 1948, toen onder de naam Virtus de studentenvereniging van HTS “Sint Vergilius” werd opgericht. De vereniging is begin jaren ’70 failliet gegaan, waarna in 1974 “Virgo” werd opgericht. In de huidige situatie bestaan ze zo’n 40 jaar, waardoor ze een van de oudste studentenvereniging van Breda zijn! 

Een vereniging voor alle studenten van de AVANS hogeschool 

Deze vereniging is speciaal voor alle studenten van de AVANS hogeschool in Breda. De sociëteit is daarom ook gevestigd op de hogeschool. De vereniging is gevestigd bij het BRESS-sportcenter en hier wordt daarom mee samengewerkt.  

Activiteiten in en rond de vereniging  

De vereniging organiseert elke twee weken een activiteit. Dit varieert van een kroegentocht tot aan een karaokeavond. Daarnaast zit de vereniging in hetzelfde gebouw als het studentensportcentrum. Hierdoor worden er ook vele sportactiviteiten georganiseerd. Kortom, een groot aanbod aan leuke feestjes en activiteiten. Wat wil je nog meer?  

Lid worden bij Virgo  

Aanmelden bij deze  vereniging is heel eenvoudig. Elke student van de AVANS hogeschool kan lid worden. Het lidmaatschap kost 20,00 euro. Dit lidmaatschap brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan je gebruik maken van unieke kortingen binnen en buiten de vereniging. Neem daarom vandaag nog contact op met de vereniging en word lid.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contactgegevens  

Studentenvereniging type