Skip to main content
Studentenvereniging Maximus

Maximus is dé studentenvereniging van Breda. In 2013 zijn ze opgericht door een aantal studenten die zich niet konden vinden in het traditionele studentenverenigingsleven van Breda. Bij Maximus staat gezelligheid bovenaan, maar leden zijn altijd samen aan hun toekomst aan het bouwen. Als vereniging dragen wij het motto “Labora et Victoria”, oftewel “Werk en overwin”. Leden dragen bij aan het opbouwen van elkaars netwerk en zetten zich in voor de vereniging binnen verschillende commissies.

Wie zijn wij?

Na nog geen vijf jaar te hebben bestaan, openden zij hun eigen sociëteit het Forum op de Havermarkt van Breda. Een unieke kans om een ontmoetingsplek te creëren voor heel studerend Breda, organisaties en andere verenigingen. Jaarlijks worden er leuke activiteiten georganiseerd voor en door leden. Zo is de Winter BBQ in december uitgegroeid tot een ware traditie. Ook de citytrip is een leuke jaarlijks terugkerende activiteit, waar leden écht vrienden worden.

Word lid!

Ben jij bereid om ook naast je studie te bouwen aan je toekomst? Wil je je aansluiten bij deze gezellige vriendengroep? Lid worden bij Maximus is mogelijk door je in te schrijven via svmaximus.nl. Ze nodigen je dan uit voor een kennismaking. Tot snel! 

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Studentenvereniging type