U bent hier

Gezelligheidsverenigingen in Breda

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Bij gezelligheidsverenigingen is het - zoals sommige mensen vermoeden - niet het doel om enkel bier te drinken en te feesten. Een gezelligheidsvereniging is ook bedoeld om jezelf te ontwikkelen, om elkaar te stimuleren en.... om een studie . In Breda vind je onderstaande gezelligheidsverenigingen.

Studentenvereniging Maximus

Maximus is dé studentenvereniging van Breda. In 2013 zijn ze opgericht door een aantal studenten die zich niet konden vinden in het traditionele studentenverenigingsleven van Breda.

BOLD

BOLD is een studentenvereniging die activiteiten organiseren, zoals een studiereis, feestavonden, lezingen en veel meer. Om dat te realiseren hebben ze verschillende studie-afdelingen naast elkaar gezet binnen BOLD.

VIRGO

De geschiedenis van studentenvereniging Virgo gaat terug naar 1948. Het is dan ook een van de oudste studentenverenigingen van Breda. Lees er hier alles over.

SV ‘T KAG - 't Komt Allemaal Goed

Een studentenvereniging opgericht in het jaar 2002-2003 voor en door studenten op de NHTV. Een vereniging waar gezelligheid de boventoon voert. Wat er allemaal mogelijk is, dat lees je nu!

Studentenvereniging Phileas Fogg

Studentenvereniging Phileas Fogg is een gemengde, Nederlandse studentenvereniging in Breda en is opgericht op 26 september 1966 en daarmee ook de oudste studentenvereniging van Breda.