U bent hier

Studentenverenigingen in Breda

Breda is een van de gezelligste studentensteden van Nederland! Je kunt er goed studeren bij een van de hogescholen of universiteiten in Breda. Maar naast je studie wil je natuurlijk ook wat leuks doen. Gelukkig heeft Breda genoeg verschillende studentenverenigingen waar je lid kunt worden.

Lid worden bij een studentenvereniging

Weet je nog niet of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees dan eens ons artikel over wel of niet lid worden bij een studentenvereniging. Want niet elke vereniging heeft een ontgroening. Tijdens de introductieweek kom je sowieso in contact met veel studentenverenigingen. Dan kun je altijd naar alle open feesten en zelf beslissen of een studentenvereniging iets voor jou is!

 

Gezelligheidsverenigingen in Breda

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd. Lees meer over gezelligheidsverenigingen in Breda.

Sportverenigingen in Breda

Breda heeft geen echte sportverenigingen. Wel kun je vele leuke sporten beoefenen in Bredaas grootste sportcentrum: BRESS. Hier kun je lid worden en genieten van vele voordelen. Lees er hier alles over.

Religieuze verenigingen in Breda

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Breda zitten er een aantal religieuze studentenverenigingen die religie, gezelligheid en samen zijn met elkaar combineren. Een overzicht van de religieuze verenigingen in Breda.

Overige studentenverenigingen in Breda

Helaas zijn er verder geen studentenverenigingen meer in Breda, kijk voor alle informatie over studentenverenigingen in Breda bij Gezelligheidsverenigingen, Sportverenigingen of Religieuze verenigingen