U bent hier

Studentenverenigingen in Breda

Breda is een van de gezelligste studentensteden van Nederland! Je kan studeren bij een van de hogescholen of universiteiten in Breda. Naast je studie wil je natuurlijk ook genieten van het studentenleven. Gelukkig heeft Breda genoeg verschillende studentenverenigingen waar je lid kunt worden.

Lid worden bij een studentenvereniging in Breda

Weet je nog niet of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees dan ons artikel over wel of niet lid worden bij een studentenvereniging. Tijdens de introductieweek kan je ook naar alle open feesten van de studentenverenigingen. Je leert de verschillende verenigingen dan kennen en je komt meer te weten over de ontgroening. Je kan dan zelf beslissen of een studentenvereniging iets voor jou is!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Breda?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Breda

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Breda

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen.

Studieverenigingen in Breda

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Breda Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Religieuze verenigingen in Breda

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Breda zitten er een aantal religieuze studentenverenigingen die religie, gezelligheid en samen zijn met elkaar combineren. Een overzicht van de religieuze verenigingen in Breda.