U bent hier

Introductieweek Breda

HBO Intro Festival is de introductie van Breda voor alle hbo-studenten aan de Breda University of Applied Sciences en Avans Hogeschool. Tijdens deze introductie maken de nieuwe studenten kennis met de stad Breda en hun nieuwe studiegenoten. Het festival is in 1994 ontstaan vanuit de Avans Hogeschool. De insteek was om eerstejaars studenten kennis te laten maken met de stad Breda. In de loop der jaren is het intro festival enorm gegroeid met hulp van de andere hogescholen in Breda. HBO Intro Festival is nu dé introductie voor alle nieuwe eerstejaarsstudenten in Breda.

Het HBO Intro Festival is hét festival om je nieuwe studiegenoten (beter) te leren kennen onder het genot van een lekker drankje, terwijl je geniet van de muziek van top artiesten. De entree is gratis en je maakt ook kennis met lokale bedrijven en studentenverenigingen. Zo luid je samen het begin van je studententijd in!

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Breda? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op