← Terug naar overzicht

Deze Bredase restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Diner

We bevinden ons momenteel in gekke tijden: geen colleges, sport en uitgaan. Vooral de horeca heeft het hier erg zwaar mee. Veel restaurants hebben verplicht hun deuren moeten sluiten. Maar er is ook goed nieuws: veel restaurants die normaal gesproken niet bezorgen, doen dat nu wel! Dat wordt proeven! Ik zet onze favoriete restaurants voor je op een rijtje.

Old Dutch

De Old Dutch bezorgt tijdelijk lunch en diner. Wegens succes hebben zij nu zelfs het bezorgmenu uitgebreid! Nog meer keuze dus! Van heerlijke vleesgerechten en burgers, tot de lekkerste vega gerechten. Je kunt hier zelf een driegangenmenu samenstellen. En ook niet onbelangrijk: het is heel erg betaalbaar!

Colin en Tante Lein

Colin en Tante Lein hebben samen een afhaalloket gebouwd, speciaal voor de corona omstandigdenen. Naast de afhaalmogelijkheden, bieden zij ook een bezorgservice door heel Breda. Bij Colins hebben ze heerlijke ribs, kip en salades. Zin in iets anders? Bij Tante Lein hebben ze asian streetfood bites! Bijvoorbeeld sushi en andere visgerechten. Ook hebben ze (kleine) gerechtjes om te delen. Altijd lekker! Een lekker sateetje, stukje kip of een bowl met nasi, vlees en pindasaus!

PuiCK

Ook PuiCK heeft tijdelijk een afhaal- en bezorgservice. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. Ze hebben de menukaart zelfs nóg uitgebreider gemaakt! Heb je zin in een soepje, lenterol, salade (bowl) of een lekker broodje? Bestellen kan via Deliveroo en Uber-Eats.

Rhodos

Samen met vrienden of familie een avondje Grieks eten, hoe lekker is dat? Rhodos heeft een speciaal afhaal- en bezorgmenu samengesteld. Heerlijke tzatziki bijvoorbeeld, altijd goed. Mousaka of souflaki, voor ieder wat wils! Niet zoveel trek? Ga dan voor een (overheerlijke) pita gyros: een lekker broodje met gyros, tzatziki, ui, tomaat én friet! Als je vrienden of familie over de vloer krijgt, zorg dan wel voor die 1,5 meter afstand ;-)!

Is het je eindelijk gelukt om een keuze te maken en zit je met je bord op schoot, klaar voor de televisie? Kijk dan hier onze aanraders: de beste series en films op Neflix. Enjoy!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Breda Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden