← Terug naar overzicht

Borrelen in Breda in winterse sferen

Winterborrel

In het centrum van Breda zijn genoeg plekken waar je een knusse winterborrel kan plannen met je vrienden en vriendinnen. De komende maanden blijft het nog koud en donker, dus pak je kans en ga samen met je vrienden op pad en ga borrelen in Breda!

Winter BAAI

Als je op zoek bent naar de ultieme winterborrel en wintersfeer kan je vanaf nu terecht in hartje Breda. BAAI is namelijk omgetoverd tot een winterparadijs. Of je nou komt voor een winterbarbecue, een winterborrel of verschillende proeverijen: alles is mogelijk bij BAAI! Het is de perfecte spot om te borrelen Breda en waar je jezelf direct op een gezellige wintermarkt waant. Met glühwein, winterbieren, sfeerverlichting, haardvuur en warme kleden is BAAI dé plek voor jouw winterborrel.

Lokaal Flipse

Zelfs op een strenge winterdag vult het terras van Lokaal Flipse zich met mensen. Onder de magnifieke boom die het plein overkoepelt, kan je een heerlijke glühwein drinken. Mocht je liever het huiselijke gevoel willen ervaren, dan zijn er binnen genoeg plekjes waar jij een gezellige winterborrel kan houden. Lokaal Flipse biedt een oneindige dosis aan gezelligheid. Je kan hier ook kiezen voor het filmdiner. Er wordt dan een 3-gangen menu verzorgd inclusief bioscoopkaartje. Voor maar €25,50 sla je dan twee vliegen in één klap!

De Boterhal

Op de Grote Markt van Breda vind je het knusse restaurant De Boterhal. Ideaal om met je vrienden een winterborrel te organiseren. Zij werken namelijk met het shared dining concept. Onder het genot van een wijntje of biertje kan jij verschillende gerechten bestellen die gemaakt zijn om te delen. Krijg jij geen genoeg van speciaal bieren? Dan ben je hier aan het goede adres. De Boterhal biedt namelijk de mogelijkheid om een bierproeverij uit te proberen. In historische setting krijg je onder begeleiding van echte bierkenners de kans om verschillende bieren te proeven. Zo kan je gezelligheid combineren met iets leerzaams!

Fernanda - Borrel & Bites

Hou jij ervan om goede gesprekken te voeren? In plaats van de hele avond op Instagram door te brengen, willen ze hier zo min mogelijk telefoons zien. Bij Fernanda maken ze je avond graag onvergetelijk. Door exclusieve spirits, unieke cocktails of bijzondere bites. Bij Fernanda kan alles. Ga jij voor een regular of liever voor een upgrade drankje? De upgrades kan je uitproberen van donderdag- tot en met zondagavond.

Krijg jij geen genoeg van alle winterborrels en wil je nog meer hotspots voor een borrel in Breda bezoeken? Lees dan snel waar je die barretjes kan vinden!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Breda Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden