← Terug naar overzicht

De leukste strandtenten van Nederland!

Strandtenten

De zomer komt eraan! Eindelijk! Wij in Nederland hebben het geluk dat we een kilometerslange kust hebben, die helemaal volgestouwd is met de meest toffe strandtenten. Maar ook in de rest van Nederland zijn er (stads)stranden te vinden. Dus voor de echt mooie zomerse dagen aanbreken, verblijden wij jullie alvast met een overzicht van de leukste strandtenten in Nederland. Let's go to the beach!

Apollo Sea Beach Resort - IJmuiden

Het Apollo Sea Beach Resort ligt pal aan het strand van IJmuiden. Het is een hotel, maar heeft ook een restaurant waar je ook als niet-hotelganger welkom bent! Heb je een frisse duik genomen in de zee? Neem plaats en bestel een heerlijk koud wijntje en een borrelplank. 

Ben je op zoek naar een bijbaantje waar je uren kunt maken, maar niet de hele dag aan het werk bent? Bij Apollo Sea Beach Resort zijn ze nog op zoek naar ontbijtmedewerkers!

Grand Café Zand - Katwijk

Aan het altijd gezellige strand van Katwijk vind je de strandtent Grand Café Zand. Als je hier eenmaal binnenkomt, wil je er nooit meer weg. De sfeer is altijd relaxed, de mensen gezellig en het eten verrukkelijk! Kom hier borrelen na een dagje strand of kom langs om uit te kijken over het eindeloze strand.

Heb je altijd al eens willen werken bij een van de leukste strandtenten aan de Nederlandse Kust? Heb jij even mazzel, want bij Grand Café Zand zijn ze op zoek naar runners!

Klein Scheveningen - Lopikerkapel

Aan de Lek in Lopikerkapel vind je de moderne strandtent Klein Scheveningen. En het doet zijn naam eer aan het echte Scheveningen, want het is er ontzettend gaaf! Je kunt in de zomer genieten van de zon op een ligbedje. Ben je het strand zat, dan kom je gewoon chillen op een van de loungebanken terwijl je geniet van al het lekkers dat op de kaart staat.

Heb je altijd al eens willen werken bij een stadsstrand? Dat kan gewoon, want bij Klein Scheveningen zoeken ze nog mensen voor de bediening!

Sprok Strand - Bemmel/Lent

Het Sprokstrand vind je weliswaar niet aan zee, maar aan de Waal! Net zo leuk, als je het ons vraagt. Hier kun je heerlijk vertoeven aan het water terwijl je geniet van een hapje en drankje. Het voordeel van het Sprok Strand is dat het voelt alsof je op het strand bent, maar dan heb je er niet een eeuwigheid voor hoeven rijden!

Heb jij altijd aan het strand willen werken maar is de kust te ver voor jou? Gelukkig hebben ze bij Sprok Strand plek voor toppers in de bediening!

Colorado Charlie - Scheveningen

Vlakbij de boulevard van Scheveningen vind je op het Zwarte Pad de strandtent Colorado Charlie. Een strandtent die zich onderscheidt, doordat alles altijd tot in de puntjes wordt verzorgd. Hierdoor onstaat er een ontspannen sfeer en komt iedereen graag terug. Hier kun je de gehele dag terecht. Van zonnen tot met je voetjes in het zand tot 's avonds laat genieten met vrienden! Vind je het belangrijk dat wat je eet van een goede plek komt? Dat komt dan mooi uit, want bij Colorado Charlie staat duurzaamheid en biologische producten hoog in het vaandel!

Zoek je nog een bijbaan en lijkt het je leuk om bij deze strandtent te werken? Ze zijn momenteel op zoek naar wijklopers, dus meld je gauw aan!

Steel Creek - Almere

Ben jij een echte levensgenieter en is Almere in de buurt? Dan moet je écht eens langs Steel Creek. Hier zit je met je voeten in het zand of water terwijl je geniet van heerlijk eten. Alles, maar dan ook alles komt van de grill en dat concept werkt. Ieder jaar komen mensen terug voor het heerlijke eten. De locatie is top en ziet er geweldig uit, maar het draait vooral om gezelligheid en lekker eten.

Ben jij nog op zoek naar een bijbaan? Bij Steel Creek zoeken ze echte strandtent toppers!

Sunset Lounge Beachclub - Roermond

Als je niet beter zou weten, zou je bij Sunset Lounge Beachclub in Roermond denken dat je ergens in Zeeland aan het strand bent. Maar hier in Roermond hebben ze aan de Maasplassen deze gave beachclub geopend en wij vinden het geweldig. Op de prachtig grote houten vlonder kun je urenlang genieten van de zonnestralen terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Wil je liever met je voetjes in het zand? Ook dat kan, want er is een heus zandstrand!

Zou je graag willen werken terwijl je met je voeten door het warme zand loopt? Bij Sunset Lounge Beachclub zoeken ze bediening die graag met hun voeten door het zand lopen!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Breda Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden