U bent hier

Tandarts in Breda

Als je in Breda gaat wonen tijdens je studententijd is het wel zo handig om ook hier je tandarts te hebben. Vaak moet je voor je verzekering 1 keer per jaar of half jaar je gebit laten controleren. Dan is het natuurlijk vervelend als je eerst naar de andere kant van het land moet treinen. 

Tandarts vinden in Breda 

Ga je in  Breda wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Breda. Op de website zorgkaartnederland.nl vindt je een overzicht van tandartsen en andere zorgverleners in Breda. 

Niet elke tandartspraktijk neemt nieuwe klanten aan. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaring hebben met een bepaalde tandarts. Een goede tandarts is belangrijk, zodat je niet over een paar jaar voor onnodige extra kosten voor je gebit komt te staan. Heb je in het avond of weekend ernstige pijn aan je tanden? Dan kun je in Breda naar een van de volgende spoedtandartsen. 

Op zoek naar een spoedtandarts in Breda 

Het kan voorkomen dat u in de avonduren of in het weekend ernstige pijnklachten of andere gebitsproblemen krijgt. Soms zo erg dat dit niet tot de volgende dag kan wachten. Gelukkig kan je dan terecht bij de volgende spoedgevallendiensten in Breda. 

Spoedtandarts in Breda 

Tandartspraktijk Brandebeemd beschikt ook over een spoed tandarts in Breda. Tandarts Weber voert spoedbehandelingen uit bij acute pijn en klachten aan uw mond en gebit.Ook als je nog geen patiënt van de praktijk bent, behandelt de tandarts u met spoed. 

Telefoon:076-5410045 

Waar op letten bij tandarts kiezen 

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten voordat je een tandarts kiest. Een tandarts moet altijd een BIG registratie hebben, anders moet je er niet naar overstappen! Daarnaast kan je kijken welke faciliteiten en specialisme je tandarts heeft. Kan je tandarts maar heel weinig zelf doen? Dan moet je al snel naar een andere tandarts of naar het ziekenhuis. Kijk ook of de tandarts aangesloten is bij jouw zorgverzekering en naar de tandarts vergoeding die je zorgverzekering verplicht is om te betalen. 

Overstappen van tandarts 

Overstappen is altijd mogelijk! Bekijk eerst of de tandartspraktijk, waar jij naar toe wilt, nog mensen aanneemt. Neemt de tandarts nieuwe klanten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan waarom je overstapt (bijvoorbeeld dat je in een andere stad bent gaan studeren). Geef daarnaast ook aan per wanneer je wilt overstappen en geef het emailadres en adres van je nieuwe tandarts door. Jouw oude tandarts kan dan jouw dossier overdragen aan je nieuwe tandarts. 

TIP: Vind ook je huisarts in Breda  

Tandartsen in Breda 

In Breda kun je onder andere de volgende tandartsen vinden:

Tandartspraktijk Centrum 

Onze eerste aandacht gaat uit naar het, samen met u, bereiken van een uitstekende tandheelkundige gezondheidskwaliteit waarin we uw esthetische wensen vervullen. Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!  

Sophiastraat 8 
4811 EK Breda 
Tel: 076 5214363 
Email:info@tpcentrum.nl

Tandheelkundig centrum Hoge Vught  

Tandheelkundig Centrum Hoge Vught is een modernetandartspraktijk die gevestigd is aan de Brusselstraat 67 in Breda-Noord. Gedreven door vakmanschap en interesse behandelen wij u met veel enthousiasme. 

Brusselstraat 67 
4826 NH Breda  
Tel:076-5719442  

 

Lees ook

soa-test
Abonneren op