Skip to main content

Oud en nieuw feestjes in Breda!

De jaarwisseling vier je natuurlijk in Breda. Gelukkig worden er in onze stad een heleboel toffe feesten en evenementen georganiseerd. Zo weet je zeker dat je knallend het nieuwe jaar in gaat met al je vrienden. Hieronder vind je de leukste oud en nieuw feestjes van 2019 in Breda!

TIKTAK New Years Eve

Deze oud en nieuw komt TIKTAK weer naar Breda en zij nemen een spectaculaire line-up van artiesten mee! Ga uit je dak op de te gekke beats van Ronnie Flex, Bizzey, Lil Kleine, Jonna Fraser en Childsplay. Dit feestje mag je echt niet missen, want het belooft een onvergetelijke avond te worden. Hier wil je dus zeker bij zijn! Het evenement is natuurlijk op 31 December 2019 en begint om 22:00 uur. Jammer genoeg komt dit feestje ook tot een einde, namelijk op 1 Januari 2020 om 06:30 uur. Kaarten koop je vanaf €40,00. Zie ik jou in het Breepark?

Proosten in Breda

Ook op de Vismarktstraat bij café Proost kan je dansend het nieuwe jaar in duiken. Geweldige dj’s zoals Billy the Kit, Mr. Sherman, Tom & Jame en David Ghetto draaien op oudjaarsavond de fijnste platen. Als je voor 00:00 uur binnen bent, dan kan je gratis jouw jas ophangen en word je verwelkomd met oliebollen en champagne. Een kaartje is slechts 17,50 euro, tenzij je een VIP-arrangement. Een VIP-kaartje kost 60 euro waarbij de entree, garderobe en olliebollen inclusief zijn en jij de hele avond onbeperkt bier, wijn en standaard mix-drankjes kan drinken. Het feest begint om 22:00 uur op oudjaarsdag en de minimum leeftijd is 21 jaar.

Ballroom NYE

Wil jij tijdens oud en nieuw losgaan op verschillende muziekstijlen? Dan moet je bij de Old Dutch zijn! Daar vindt je deze jaarwisseling Ballroom NYE. Er zijn drie zalen met verschillende artiesten. De eerste zaal is perfect voor liefhebbers van house en techhouse. In de tweede zaal ga je even terug in de tijd met de lekkerste 90's hitjes. In de derde zaal kan je eindeloos swingen op funky diso en soulmuziek. Het feest begint om 22:00 uur en eindigt op 1 januari 2020 om 05:00 uur. Ballroom NYE vindt je in de Sint Janstraat.

Samen 2020 in

Zoals je van de Graanbeurs gewend bent, is er ook deze oud en nieuw weer een groot feest met een dikke line-up verspreid over 3 areas. Last Hours TGTHR beloofd een onvergetelijke avond te worden met voor ieder wat wils. In de main area kan je 4 uur lang losgaan op een technoset van Speedy J. Daarna draait Roes b2b met ALPHA 1 in deze zaal. In de R&B Wifeys area moet je zeker zijn als je een nieuwe vlam zoekt. In deze zaal wordt het heet met de lekkerste R&B hits. In de SPOCK area vindt je natuurlijk UFO Soundsystem en meer. TGTHR is dus hét feest als je met een grote vriendengroep het nieuwe jaar in wilt!

Wil je oud en nieuw dit jaar eens helemaal anders doen? Lees dan ook onze blog How about: oud en nieuw vieren op een andere manier?!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.