Skip to main content

Doe jij het ook veilig vanavond?

Dit artikel gaat waarschijnlijk een andere wending krijgen dan waar jij als eerste aan dacht, want het veilig doen? Zeker wel! In dit artikel hebben we het alleen wel over iets anders...

Stappen

Lekker stappen met je vrienden, maar je zeult altijd maar die jas mee. Best irritant, dus je hangt 'm dan maar weer op met de kans dat je je jas nooit meer terugziet. Ben jij ook wel eens je jas of trui kwijtgeraakt tijdens het stappen? Daar is nu een oplossing voor: Kaplock! Dat is een systeem speciaal ontwikkelt voor de hedendaagse student die graag op stap gaat, maar geen zin (en tijd) heeft om in de rij te hoeven staan bij de garderobe. 

Kaplock

Kaplock zorgt ervoor dat jij gewoon binnen in de kroeg zelf je jas "op slot" kan hangen. Je krijgt van Kaplock jouw eigen sleutel, hierdoor hoef je nooit meer in de rij te staan. Je kan in Breda je jas veilig ophangen bij onder andere Café Nassau, Café Nassau, Café De Bommel, Café Janssen, Café de Kater en De Pastorie. Super veilig én handig, want al die koude winteravonden zonder jas naar huis fietsen waren geen pretje. Gelukkig is dat nu verleden tijd! Er zijn in Breda meer locaties waar je je jas veilig kunt ophangen, je vindt het op de website www.kaplock.nl. Hier vind je ook een overzicht van waar je gebruik kunt maken van Kaplock in de rest van Nederland. Handig als je een keer gaat stappen in een andere stad!

Stappen in Breda

Breda is een kleine, maar super gezellige studentenstad en dat betekent dat er genoeg opties zijn om te gaan stappen! Als je wilt uitgaan in Breda heb je verschillende opties. Er zijn veel gezellige biercafés, maar je kunt ook goede dansjes pakken in de grotere clubs! 

Tip: als je gaat stappen is het verstandig om niet je nieuwste jas mee te nemen! Ook al gebruik je Kaplock, heb je in Breda een grote kans dat er tijdens een carnavalskraker wordt gegooid met bier ;-). 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.