Skip to main content

Deze Bredase restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

We zitten wederom in een harde lockdown, waarbij bijna alles dicht is. Veel restaurants hebben ook hun deuren moeten sluiten. Maar er is ook goed nieuws: veel restaurants die normaal gesproken niet bezorgen, doen dat nu wel! Dat wordt smullen! Ik zet onze favoriete restaurants voor je op een rijtje.

Colins

Bij Colins kun je tijdens de lockdown weer eten bestellen om te laten bezorgen of af te halen. Ze hebben heerlijke ribs, kip en salades. Enjoy!

Tante Lein

Bij Tante Lein hebben ze asian streetfood bites, zoals sushi en andere visgerechten. Ook hebben ze (kleine) gerechtjes om te delen. Altijd lekker! Een lekker sateetje, stukje kip of een bowl met nasi, vlees en pindasaus. Je kunt hier van woensdag tot en met zondag afhalen tussen 17 en 21 uur. Bezorgen is meestal ook mogelijk, maar dit is afhankelijk van de drukte.

PuiCK

Ook PuiCK heeft tijdelijk allerlei afhaalgerechten en -menu's. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. Heb je zin in een soepje, lenterol, salade (bowl) of een lekker broodje? Bestellen kan via de website.

Rhodos

Samen met vrienden of familie een avondje Grieks eten, hoe lekker is dat? Rhodos heeft een speciaal afhaal- en bezorgmenu samengesteld. Heerlijke tzatziki bijvoorbeeld, altijd goed. Mousaka of souvlaki, voor ieder wat wils!

Is het je eindelijk gelukt om een keuze te maken en zit je met je bord op schoot, klaar voor de televisie? Check dan hier onze aanraders: de beste series en films op Neflix. Enjoy!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.