Het scoren van de leukste, mooiste en meest toffe schoolartikelen was vooral een ding op de basis- en middelbare school. Maar waarom zou je saaie schriften en standaard schrijfgerei kopen, als je tegenwoordig allemaal mooi spul kan vinden? Precies. Ik vertel je waar je de leukste schoolartikelen kan scoren!

1. HEMA

Mijn nummer één favoriet voor alles wat met school en schrijven te maken heeft, is en blijft de HEMA. De HEMA heeft ieder schooljaar, en het hele schooljaar door, de leukste schriften en boekjes. Boekjes met printjes, boekjes met mooie kaften, boekjes met insteekhoesjes en nog veel meer boekjes en schriften. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle pennen, potloden, (insteek)mappen, stickers, etuis en agenda's. Kortom: je kunt je geluk niet op bij de HEMA!

2. Sissy-Boy

Sissy-Boy ken je waarschijnlijk wel van de kleding en mooie spulletjes voor in huis. Maar wist je dat ze ieder jaar ook een fantastische lijn met spullen voor op werk en school hebben? Boekjes, schriftjes, maar ook opbergdozen voor op jouw thuiswerkbureau! Allemaal voorzien van prachtige prints en illustraties, dit wil je! Je shopt alles van deze lijn online bij Sissy-Boy!

3. Paagman

De grootste collectie schoolspullen vind je bij Paagman. Mijn favoriete schriften kun je daar ook vinden, namelijk van Fabienne Chapot, waar prints op staan waar je dolgelukkig van wordt! Maar ook voor een groot aanbod agenda's, schriften, etuis, tassen en veel meer van andere merken kun je daar vinden! Wat betreft agenda's kun je dit jaar ook je eigen agenda maken! Een eigen zogeheten 'Bullet Journal' maken en bijhouden is helemaal hot momenteel. Je koopt dan een bullet journal, die je helemaal naar je eigen wensen vult. Je kunt gebruik maken van stiften, stickers, washi tapes en nog veel meer! Lijkt het jou wel wat? Je eerste bullet journal koop je onder andere bij Paagman.

4. AliExpress

Je moet er even op wachten, maar dan heb je ook wat! Voor alle leuke prullaria voor op jouw thuiswerkbureau, stickers voor in je agenda en nog veel meer moet je bij AliExpress zijn! Het is zeker de moeite waard om hier wat dingen te bestellen als jij na de zomervakantie aan een nieuwe studie begint. Sla dan gelijk stiften, markers en memoblaadjes in voor de vele uren studeren het komende jaar!

5. Søstrene Grene

Søstrene Grene, de winkel waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ze hebben álles, maar vandaag focussen we ons alleen op schoolartikelen. Bij Søstrene Grene weten ze precies wat je wilt hebben: mooie schriften van goede kwaliteit, het liefste met een fijne print, dik papier en mooie materialen. De schriften tikken al deze eisen af! 

6. Bruna

Bij de Bruna vind je veel merken waar je helemaal op los kunt gaan. Van Fabienne Chapot tot Little Diva en Blond Amsterdam. Ook kun je terecht voor een groot aanbod stiften, pennen en potloden. 

Wel snel zijn met het kopen van je schoolartikelen, want voor je het weet zijn alle leuke spulletjes uitverkocht. Waar koop jij jouw schoolartikelen altijd? Neem jij er echt de tijd voor en ga je naar de stad, of bestel je het lekker makkelijk online?

Liefs, Rebecca

06-08-2018