Skip to main content
  • Oranjeboomstraat - Breda

    (Dutch speaking only)Beste kamerzoekenden,Vanaf 1 juli komt er een kamer vrij in huize Oranjeboompjes. De kamer is 6,5m2 groot en bevindt zich op de eerste verdieping. Per maand ben je €266 (incl. Gas, water, licht) kwijt aan deze kleine maar fijne kamer. Mocht er iemand anders het huis verlaten ben jij de eerste die mag doorschuiven naar een grotere kamer. Ons huis is voorzien van vele fijne faciliteiten:- Wasmachine- Vaatwasser- Koelkast incl vriezer- Oven- Losstaande regendouche- 2 wc’s- TuinOns huis bestaat in totaal uit 5 studenten (inclusief jou). We zijn een hecht huis, we eten eigenlijk altijd samen, houden zo nu en dan van een lekker drankje en ondernemen regelmatig leuke dingen met elkaar. Iedereen heeft natuurlijk ook zijn eigen dingen maar we vinden het wel belangrijk dat je ‘meedoet’ in het huis.Het huis is gelegen in, je ziet het al aan de naam, Oranjeboomstraat. Het mooie centrum van Breda is met de fiets te bereiken in ong 5 minuutjes en bij de hogescholen ben je ook in ong 10 minuutjes. Voor boodschappen sta je zo op het Dr. Struyckenplein, wat voorzien is van alle nodige winkels. Wij zoeken een sociaal, gezellig en net persoon van min. 21 jaar die graag zou willen wonen in ons leuke hechte huisje. Denk je nou, ‘dit is echt iets voor mij!’ Stuur dan een berichtje waarin je jezelf voorstelt (graag met een foto erbij) en wie weet zien we jou 31 mei! Groetjes,Marit (22), Veerle (21), Marjet (21) en Mink (21)


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Breda Studentenstad

Het studentenleven in Breda is druk, gezellig en elke dag anders. Breda Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Breda!

Studeren in Breda

Ga jij studeren in Breda? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Breda heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken in Breda

Ga je in Breda studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Breda en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen

Ga je studeren in Breda? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Breda heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Breda Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.