Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Selcteer
 • Studiebegeleider

  Studiebegeleider

  EuroCollege is een kleinschalige particuliere Hogeschool met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Groningen. Wij bewegen ons in het upmarket segment en leiden ouderwets en gedisciplineerd op. De bachelor en MBO opleidingen zijn versneld en begeleid. Afhankelijk van uw ervaring geeft u onze studentenbijles, zorgt u tijdens de studie-uren dat er absolute stilte is of helpt u de studenten met leren, leren.

 • Bijles docenten ( docenten/studenten in opleiding) GEZOCHT VOOR regio Gouda, Den Bosch en Dordrecht

  Bijles docenten ( docenten/studenten in opleiding) GEZOCHT VOOR regio Gouda, Den Bosch en Dordrecht

  ABACUS bijlesinstituut biedt onderwijs en pedagogiek in de vorm van bijlessen, huiswerkbegeleiding en coaching aan huis in alle vakken en voor alle niveaus. Wij helpen middelbare scholieren, basisschoolleerlingen en mbo, hbo, wo leerlingen/studenten.

 • Evenementenbeveiliger

  Evenementenbeveiliger

  Ben jij een liefhebber van festivals en evenementen en wil jij graag je bijdrage leveren aan een goed verloop van bijvoorbeeld Latin Village, Awakenings Festival, de Formule 1, GLORY Kickboxing en Decibel? Stop dan met zoeken want wij hebben de perfecte (bij)baan voor jou!

 • Geldteller - bijbaan of vakantiewerk

  Geldteller - bijbaan of vakantiewerk

  Ben jij de komende maanden (volop) beschikbaar? En wil je graag hele dagen werken? Meld je dan nu aan als Geldteller bij Brink’s, locatie Eindhoven.

 • Webpage Project assistant

  Webpage Project assistant

  For the realisation of our all-new multilingual web page in our new Corporate Identity and Image, including a client portal in which users can personalise content the Marketing department is looking for: