Skip to main content
 • Flexibel studentenwerk: Klantadviseur bij Essent
  Economie, Gedrag en Maatschappij, Taal en Cultuur
  16 - 16 uur per week
  €12,18 uur
  Essent

Flexibel studentenwerk: Klantadviseur bij Essent

Ben je toe aan een goed betaalde bijbaan die flexibel genoeg is voor naast je studie? En wil je in een (studenten)team werken met gezellige collega's? Ga dan aan de slag als Klantadviseur bij Essent! Met jouw communicatie skills eindig je elk gesprek met een lach en spek je ook nog eens je eigen portemonnee. Klinkt goed toch?

In het kort

 • Voor communicatief vaardige studenten;
 • Flexibele werktijden: 16 uur p.w. beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur;
 • Lekker verdienen: €12,18 per uur bruto (ongeacht leeftijd);
 • Werk samen met andere studenten en boost je cv bij Essent.

Werkzaamheden

Als Klantadviseur bij Essent is geen dag hetzelfde: je houdt je bezig met allerlei soorten klantvragen. Eerst help je een klant met een verhuizing doorgeven, daarna help een andere klant met een contractverlenging en vervolgens sluit je met een nieuwe klant een contract af. Jij zorgt ervoor dat alle vragen zo snel en goed mogelijk worden opgepakt. Is de klant blij? Dan ben jij blij!

In deze bijbaan kan jij je communicatieve skills helemaal kwijt. Je kunt je goed inleven in de klant en herkent snel de nieuwe verkoopsignalen. Jij bent pas tevreden als de klant dat is! Uiteraard verwerk je na ieder gesprek netjes de gegevens in het systeem. Is het een keertje druk? Geen stress, je houdt je hoofd koel en bewaart het overzicht zodat elke klant zo goed mogelijk geholpen kan worden. Uiteraard krijg je eerst uitgebreide trainingen, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat! 

Werktijden en beschikbaarheid

In deze toffe functie kun je lekker veel werken en ook nog eens vanuit huis. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden. Je kunt doordeweeks flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Zolang de coronamaatregelen in Nederland nog actief zijn, zal je volledig vanuit huis werken, ook de inwerktraining zal je online volgen (alleen de eerste trainingsdag is op kantoor). Om ook thuis voor een leuke werksfeer te zorgen, organiseert Essent verschillende online film-, en borrelavonden! Hoe de situatie na corona er uit zal zien, is nog niet bekend. Wel is de kans groot dat je daarna ook (deels) op het kantoor in Den Bosch zal werken.