Skip to main content

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden u het complete overzicht van Breda! Bekijk de vacatures en reageer om direct contact op te nemen met de aanbieder. Wil je weten hoe je een cv maakt, een motivatiebrief schrijft of een sollicitatiegesprek voert? Dit en meer vind je op onze pagina met alles over  werken !

ONZE BIJBAAN TIP VAN DE MAAND

> Super leuke bijbanen bij   Coolblue   in Breda: van (fiets)bezorger tot sales-, logistiek- of winkelmedewerker

De nieuwste vacatures in je mail

Wil jij een update ontvangen van de laatste vacatures uit Breda en omgeving in je mail? Meld je dan aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Aanmelden vacature nieuwsbrief 

Vacature toevoegen

Is jouw vacature hier ook? Plaats hem snel en gemakkelijk op Breda Studentenstad en vindt een student voor de functie! Jouw vacature wordt daarmee automatisch op 17 websites gepubliceerd met een bereik van 85.000 studenten per maand! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van Breda Studentenstad

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Breda

 • Klantadviseur - Thuiswerk mogelijk

  Klantadviseur - Thuiswerk mogelijk

  Als Parttime Klantadviseur wordt jij blij van communiceren met klanten en hen te helpen bij verschillende vraagstukken. Je krijgt energie wanneer jij klanten een lach op het gezicht kunt bezorgen.

 • Management Assistent Rijksakademie (tijdelijk)

  Management Assistent Rijksakademie (tijdelijk)

  De Rijksakademie is een van de meest gerenommeerde residency-programma’s in de wereld voor hedendaagse beeldend kunstenaars.

 • Sales- & productie medewerker op inspirerende buiten plek

  Sales- & productie medewerker op inspirerende buiten plek

  We zoeken een collega die écht houdt van regelen en klantcontact. Je vertaalt de behoefte van de opdrachtgever naar een geslaagde dag en denkt mee hoe wij als Zwier inspirerende waarde kunnen toevoegen aan een (vergader)programma.

 • Student in de zorg

  Student in de zorg

  Als Student in de zorg speel je een belangrijke rol bij het organiseren van samenzorg rondom een bewoner. De perfecte bijbaan om bij te verdienen naast je studie en ervaring op te doen in de ouderenzorg!

 • Medewerker Hulp bij het Huishouden

  Medewerker Hulp bij het Huishouden

  Als Hulp bij Huishouden ga jij voor een schoon thuis voor onze cliënten. Je werkt vanuit passie en plezier en zorgt ervoor dat onze cliënten langer zelfstandig en met veel vreugde in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

 • Verkoopmedewerker Keukens

  Verkoopmedewerker Keukens

  Ben jij op zoek naar een bijbaan waar je leert werken in ons keukenplansysteem én veel contact hebt met klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Vleermuis- en vogel onderzoeker €20-25 p/u

  Vleermuis- en vogel onderzoeker €20-25 p/u

  Verdien 20,00 - 27,50 per uur! Ontdek, leer en maak impact met ecologisch veldwerk. Ontwikkel praktische vaardigheden en creëer een positief verschil voor het milieu!

 • Traineeship sales & accountmanagement

  Traineeship sales & accountmanagement

  Alle kneepjes van het uitdagende salesvak leren en vanaf de eerste dag betaald worden? Dat kan, als sales trainee bij Alpina Group.

 • Supertoffe baan: animatieteam medewerker!

  Supertoffe baan: animatieteam medewerker!

  Ga een onvergetelijke zomer tegemoet als recreatie-entertainer. Via de Animatie Compagnie kun je geplaatst worden op een camping of vakantiepark binnen of buiten Nederland.

 • Zomerstage marketing&communicatie bij vakantiedealz!

  Zomerstage marketing&communicatie bij vakantiedealz!

  Bij vakantiedealz doe je met je stage zeer waardevolle ervaring op en kun je je ontpoppen tot een echt online marketing, social media & communicatie talent.

Top vacatures