Skip to main content

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Breda! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil je weten hoe je een cv maakt, een motivatiebrief schrijft of een sollicitatiegesprek voert? Dit en meer vind je op onze pagina met alles over werken!

De nieuwste vacatures in je mail

Wil jij van ons een update met de laatste vacatures uit Breda en omstreken in je mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Aanmelden vacature nieuwsbrief 

Vacature toevoegen

Jouw vacature ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op Breda Studentenstad en vindt een student voor de functie! Jouw vacature wordt daarmee automatisch op 17 websites gepubliceerd met een bereik van 85.000 studenten per maand! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van Breda Studentenstad

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Breda

 • Online marketing meeloopstage

  Online marketing meeloopstage

  Je gaat aan de slag als online marketeer, waarbij je veel ruimte krijgt voor creativiteit met de juiste begeleiding waar nodig. Je taken kunnen variëren van korte videoboodschappen, informatieve infographic, werken in photoshop, copywriting, verbeterde foto’s tot aan uitgebreidere informatie vermelding.

 • Studentvertegenwoordiger voor alcoholvrije gin

  Studentvertegenwoordiger voor alcoholvrije gin

  Gezocht: enthousiaste studenten voor een nieuw, alcoholvrij gin merk! Wij zoeken 3e jaars en ouderejaars studenten voor de verkoop aan horecagelegenheden in de studentensteden van Nederland.

 • Stagehands / Technisch Assistent in Amsterdam

  Stagehands / Technisch Assistent in Amsterdam

  Voor onze evenementen zoeken wij versterking op de vloer in de techniek bij Amerpodia Amsterdam.

 • Werken bij de Rode Hoed, Felix Meritis en de Nieuwe Liefde Amsterdam

  Werken bij de Rode Hoed, Felix Meritis en de Nieuwe Liefde Amsterdam

  Voor komend seizoen, met Covid het land uit, zijn we op zoek naar horecatalent. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk; zin om aan de bak te gaan - en echt deel uit te maken van ons informele horecateam - wel.

 • Stageplek Kwalitaria Leidsche Rijn

  Stageplek Kwalitaria Leidsche Rijn

  Ben jij opzoek naar een stageplek of werkadres naast je opleiding? Je leermeester heeft ruime ervaring in de horeca: van het organiseren van evenementen tot en met het werken als manager op cruiseschepen én natuurlijk de lekkerste friet bakken.

 • Medewerkers Casting bureau Groningen

  Medewerkers Casting bureau Groningen

  Wij zoeken medewerkers voor een paar uur per week voor diverse leuke werkzaamheden bij ons Casting bureau in Groningen. Vooral mensen die verstand hebben op I.C.T. gebied maar ook voor promotie doeleinden.

 • Begeleider autisme in Utrecht gezocht

  Begeleider autisme in Utrecht gezocht

  Voor een vrolijke en intelligente jongen met autisme (16 jaar) zoek ik enthousiaste begeleiders in Utrecht.

 • Op zoek naar een leuke bijbaan of stage? Wij zoeken collega's!

  Op zoek naar een leuke bijbaan of stage? Wij zoeken collega's!

  Geniet jij volop van je studententijd en wil jij jouw enthousiasme overbrengen op andere studenten? Bij StudentenMarketing zoeken we altijd leuke collega's!

 • Gezocht: studentredacteur!

  Gezocht: studentredacteur!

  Ben jij creatief, houd jij van schrijven en vind je het leuk om mee te helpen aan onze grote, ambitieuze plannen voor de toekomst? Wij zijn op zoek naar een studentredacteur!

 • Allround Medewerker | Jumpsquare & Jump XL

  Allround Medewerker | Jumpsquare & Jump XL

  Kom werken in een Jump XL of Jumpsquare Trampolinepark. Als JumpMaster zorg jij voor Fun & Veiligheid op de jumparena.

Top vacatures